Alle verwijderde tweets van politici

tweets wordt verwijderd door politici

Deletes

Deze observaties zijn gedaan over het Twittergedrag van politici in de periode van 20 March 2021 00:57 tot 18 April 2021 00:57

Andere periode selecteren

Tweets

Dit kan een incomplete lijst zijn. Als je denkt dat we iemand missen, stuur ons de naam, land/provincie, politieke partij en positie die ze hebben of waar ze kandidaat voor zijn en uiteraard het Twitter account. Bedankt!

Frank Wassenberg (pvdd) tweette :

De provinciale CDA-bestuurders die bij dit zoveelste #corruptieschandaal rond het CDA betrokken zijn stappen op. Terecht. Gouverneur Bovens (óók CDA) stelt eigen onderzoek in. Tja, en dáár heb ik dan geen enkel vertrouwen in. Ons kent ons. Dit is werk voor politie en Justitie!!

RT @arjenlubach: RT @arjenlubach: Vanavond in #ZML: ◽️☎️◽◽◽◽◽◽◽◽◽◽◽◽‍♀️◽◽◽◽◽◽◽

RT @arjenlubach: Waar u “Duurzaam kringloopdier” schreef, bedoelt u “intelligent dier met een kutleven en een barbaarse dood door verstikking”, denk ik? EU-subsidie voor varkensvlees zou iets van de vorige eeuw moeten zijn, niet van nu.

RT @Klaasje1972: RT @Klaasje1972: Wat een onzin: reeën schieten om ze gezond te houden. Tuurlijk. Weten weinig van ecologie die jagers... https://t.co/cFdQE…

@gelukvaneenvoud @PartijvdDieren @AmsterdamNL Misschien verstandiger om even op kijk te klikken en tekst te klikken in plaats van los te gaan op een plaatje?