Alle verwijderde tweets van politici

tweets wordt verwijderd door politici
Wie delete er meer?

Deletes

Deze observaties zijn gedaan over het Twittergedrag van politici in de periode van 14 June 2020 06:03 tot 13 July 2020 06:03

Andere periode selecteren

Tweets

Dit kan een incomplete lijst zijn. Als je denkt dat we iemand missen, stuur ons de naam, land/provincie, politieke partij en positie die ze hebben of waar ze kandidaat voor zijn en uiteraard het Twitter account. Bedankt!

René Dercksen (pvv) retweette @SchoBosch :

RT @SchoBosch: Vrouw doodgeslagen buschauffeur vertelt hoe ze hoorde dat haar man in het ziekenhuis lag, terwijl ze net een salade voor hem had gemaakt. Dit zijn momenten dat ik denk, kom maar op met die doodstraf. Ze hebben het verdiend.

RT @Samira_Tarrass: Deze meneer hieronder, meneer Davids, staat hier naast meneer Mugabe (rood pakje) . Meneer Mugabe riep openlijk op tot de moord en het verdrijven van alleen blanke boeren in Zimbabwe. En meneer Davids gaat nu het racismedebat aanzwengelen. Ik pas jongens.

René Dercksen (pvv) beantwoordde @WubboTempel :

@WubboTempel @hugodejonge Wie brengt hij precies bijeen?

René Dercksen (pvv) retweette @hoxha :

RT @hoxha: In een paar weken is een nieuw racistisch krantencolumngenre onstaan: 'Mijn rasgenoten zijn het probleem, maar ik sta aan jullie kant'-genre. Het voorlopige hoogtepunt: oude mevrouw die één bijlmerbewoonster kent en daarom zeker weet dat alle andere 'witten' niet deugen.

RT @eliasvanhees: RT @eliasvanhees: 38.000 werklozen, waarvan 27.000 in de bijstand. Wat doet deze wethouder? Asielzoekers voorrang geven! #bizar #pvda http…