Alle verwijderde tweets van politici

tweets wordt verwijderd door politici

Deletes

Deze observaties zijn gedaan over het Twittergedrag van politici in de periode van 17 October 2019 15:45 tot 15 November 2019 15:45

Andere periode selecteren

Tweets

Dit kan een incomplete lijst zijn. Als je denkt dat we iemand missen, stuur ons de naam, land/provincie, politieke partij en positie die ze hebben of waar ze kandidaat voor zijn en uiteraard het Twitter account. Bedankt!

Servaas Stoop (sgp) tweette :

Mooie tentoonstelling in museum Singer Laren over weer en wind.

Servaas Stoop (sgp) tweette :

Jammer dat het kabinet deze brief gestuurd heeft. Hierdoor komen de verhoudingen met gemeenten op scherp te staan, terwijl we elkaard juist hard nodig hebben in allerlei ingewikkelde dossiers.

Servaas Stoop (sgp) tweette :

Een van de laatste formele stappen is genomen: de ministerraad heeft besloten om mij bij de Koning voor te dragen voor benoeming tot burgemeester van de gemeente West Betuwe. Ik kijk uit naar de beëdiging en installatie in de gemeenteraad op 22 november 2019.

Servaas Stoop (sgp) tweette :

Vanavond is bij @driestaredu op waardevolle wijze het 40-jarig onderwijsjubileum van Rens Rottier (voorzitter college van bestuur) gemarkeerd. Rode draad: passie voor ontwikkeling van leerlingen /studenten en oog voor verbinding met de samenleving vanuit christelijke identiteit.