Alle verwijderde tweets van politici

Europees parlementslid (MEP) | 📨 geert.bourgeois@europarl.europa.eu http://www.geertbourgeois.be

Dit kan een incomplete lijst zijn. Als je denkt dat we iemand missen, stuur ons de naam, land/provincie, politieke partij en positie die ze hebben of waar ze kandidaat voor zijn en uiteraard het Twitter account. Bedankt!

RT @AndriesMark: @VanDammeEDU In alle bescheidenheid en in de wetenschap dat alles (nog) beter kan, durf ik zeggen dat dit vermogen bij mijn agentschap @VLAIO_be hoog is, en dat we dat vermogen ook aangewend hebben de voorbije maanden. Aan een vergelijking met andere niveaus ga ik me niet wagen.

RT @AndriesMark: @VanDammeEDU Volgens het “Vlaams woordenboek” (want Van Dale kent het woord niet) betekent “performantie”: het vermogen om veel en/of goed te presteren. (...)

RT @jblaute: RT @jblaute: Nu op #CANVAS #alleenelvis met een briljante Mia Doormaert.

RT @jblaute: RT @jblaute: voel me wat ziekskes.denk dat ik morgen maar eens staak.

RT @sthbracke: In het licht van het ‘historisch’ akkoord van vanmorgen kunnen we het Belgisch gebrek aan vrekkigheid alleen maar diep betreuren > doorbraak.be/zuid-en-noord/

RT @goelecort: RT @goelecort: Belangstelling voor Nederlands blijft stijgen bruzz.be/nl/actua/belan…

RT @mdewachter2: probleem wordt opgelost met 1ste prioriteit na Covid: nieuwe staatshervorming: verdere opsplitsing v gezondheidszorg, justitie, binnenlandse zaken, arbeidsmarkt, digitalisering, transport,...kortom alles waarin N en Z teveel verschillen in visie...

RT @DeLou02: RT @DeLou02: Zolang @geerthoste én @GeertBourgeois nog leven, is er geen enkel probleem. ;-) @Thuisonline

Geert Bourgeois (belgium) tweette :

RIP Marc Van Gastel, afdelingshoofd @FlandersTrade , warme en graag geziene man met strategisch inzicht die deskundig de belangrijkste investeringen mee naar Vlaanderen wist te begeleiden, mijn deelneming aan zijn nabestaanden.

RT @cauwelaert: RT @cauwelaert: ...briljante Zak! in ⁦@tijd⁩ https://t.co/6znUWnzfxX