Alle verwijderde tweets van politici

Fractieleider Gemeenteraad Antwerpen | Vlaams Parlementslid | VB | boek 'Voor vrijheid dus tegen #islamisering' | "Meest gedeelde Vlaamse twitteraar" | MSc/Ing.

Dit kan een incomplete lijst zijn. Als je denkt dat we iemand missen, stuur ons de naam, land/provincie, politieke partij en positie die ze hebben of waar ze kandidaat voor zijn en uiteraard het Twitter account. Bedankt!

RT @bluspoeier: RT @bluspoeier: het gaat helemaal de goede kant op met de tentoonstellingswijk https://t.co/zqsLBZ8Ir9

Heeft Martin Tanghe de Nobelprijs voor de Vrede al gekregen? #dtv

Wij zullen in 2024 (nog) eens een #schokeffect creΓ«ren, Frank #Vandenbroucke.

RT @SharikaSoal84: RT @SharikaSoal84: Cops leave you alone if you don't break the law.

RT @SharikaSoal84: RT @SharikaSoal84: Ban the N word from rap music after you ban the statues

RT @SharikaSoal84: RT @SharikaSoal84: White people aren't oppressing Black people. Ghetto trash behavior is oppressing Black people.

RT @mcockhuyt: Vlaanderen kent veel Erdogan-aanhangers. Toch ging geen enkele onderzoeksjournalist een straatinterview doen om te horen wat de ’Belgo-Turk' in de straat denkt over de Turkse aanval op de Koerden.Β Schrik om te tonen hoeveel steun de sultan geniet in Vlaanderen?

Leestip, met dien verstande wat we moeten blijven beseffen dat ook fundamentele islamkritiek en een consequente afkeer van massale immigratiestromen door het gros van de journalisten en politici als 'vuil' wordt gezien. πŸ‘‡πŸ»

RT @SujetShams: Lid van de Deense partij β€˜Stram kurs’ verbrandt een koran in MalmΓΆ. Zij die de koran zelden begrijpen maar Allah wel liefhebben, dachten: laten we de stad platbranden. Jammer. Ze hadden dit ook kunnen zien als een eerste stap β€˜Verlichting’ binnen de islam. twitter.com/ohboywhatashot…