Alle verwijderde tweets van politici

Lid Tweede Kamer | CDA | Binnenlandse en Algemene Zaken, Medische ethiek, Hoger Onderwijs, Wetenschap en Media | Leeuwarden

Dit kan een incomplete lijst zijn. Als je denkt dat we iemand missen, stuur ons de naam, land/provincie, politieke partij en positie die ze hebben of waar ze kandidaat voor zijn en uiteraard het Twitter account. Bedankt!

Harry van der Molen (cda) tweette :

Inderdaad: de basisbeurs was zo gek nog niet. Heb inmiddels talloze studenten gesproken die niet eens op de website van DUO durven te kijken omdat ze dan zien groot hun schuld inmiddels is. Dure vergissing voor studenten dat leenstelsel.

Harry van der Molen (cda) tweette :

Inderdaad: de basisbeurs was zo gek nog niet. Heb talloze studenten gesproken die niet eens op de website van DUO durven te kijken hoe groot hun schuld inmiddels is. Dure vergissing dat leenstelsel.

@ChrisJulien nog gefeliciteerd met de 1 miljoen euro die dezelfde wetgever onlangs besloot aan Waag te geven.

RT @EvertJanSlootwe: Tijdens het debat over de Voorjaarsnota zometeen ga ik pleiten voor fiscale onmbudsman om de belastingbetalers beter te kunnen bijstaan in het web aan toeslagen en naheffingen. trouw.nl/a-b8f56f68

Harry van der Molen (cda) tweette :

Studenten die weer tijdens de spits kunnen rijden.👇🏻Dat zou goed nieuws zijn. Ik hoop dat er ook meer ruimte komt voor alle studenten om weer in de collegebanken te kunnen zitten. Digitaal onderwijs is top. Maar geen vervanging voor echt contact. Alles zolang het veilig kan.

RT @aedison: Checking my email and discovering the incredible coincidence that so many companies have started to deeply care about my privacy at the exact same time they’re legally required to.

RT @BrandweerFrl: Op dit moment een zeer grote brand aan de voorstreek in #Leeuwarden. Er is veel rookontwikkeling bent u in de buurt van de brand. Sluit ramen en deuren en schakel automatische ventilatie uit. Meer info volgt.

RT @fnpfryslan: 💪 Earlike ferdieling gemeentefûns ▶️ De FNP fraksje komt tegearre mei @groningerbelang yn aksje tsjin de nije ferdieling. ❗️Sybren Posthumus: 'Dit makket de problemen foar gemeenten én ús ynwenners allinnich mar grutter'. Mear aksjes folgje! Sjoch 👉fnp.frl/frysk/nijs/135… https://t.co/tUfpOCEs72

Harry van der Molen (cda) tweette :

Dit zien we vaak als de economische situatie verslechterd: als de kans op werk afneemt, neemt de zin om door te leren groter. Tegelijkertijd neemt het aantal internationale studenten wellicht af. Dat wordt een puzzel voor de Minister.

Harry van der Molen (cda) tweette :

3500 ondernemers in grensregio’s vallen buiten de boot bij de Corona regelingen. Zonet heb ik het kabinet gevraagd met Duitsland en België te zoeken naar een oplossing. Want ook die ondernemers moeten het hoofd boven water kunnen houden. rd.nl/vandaag/politi…