Alle verwijderde tweets van politici

Fractievoorzitter D66 | Brabo in Rijk van Nijmegen | Reizen | Hardlopen

Dit kan een incomplete lijst zijn. Als je denkt dat we iemand missen, stuur ons de naam, land/provincie, politieke partij en positie die ze hebben of waar ze kandidaat voor zijn en uiteraard het Twitter account. Bedankt!

Rob Jetten (d66) beantwoordde @RobJetten :

Dat betekent dat @Marijke_vB een vaste plek krijgt in onze fractie. Zij verving Rens al tijdelijk als Kamerlid, dus de Kamer is voor haar bekend terrein!

Rob Jetten (d66) beantwoordde @RobJetten :

We nemen helaas afscheid van @monicadenboer. Ze voelt zich meer wetenschapper dan politicus. Dapper dat Monica daar eerlijk over is. Dank voor al je inzet en harde werk als Kamerlid. En veel succes bij de Nederlandse Defensie Academie!

Rob Jetten (d66) tweette :

In onze fractie vinden een aantal wisselingen plaats. @RensRamaekers keert terug na zijn ziekteverlof. Hij is helemaal uitgerust en voldoende hersteld om aan de slag te gaan. Fijn!

RT @Paul_van_Meenen: Gezondheid van leerlingen en leraren gaat voor alles! Terecht besluit dus dat centraal examen vervalt. Er zijn vast nog veel vragen zijn over dit 👇🏻 nieuws. Laat het mij weten! Ik neem ze mee in mijn vragen aan @arieslob p.vmeenen@tweedekamer.nl nos.nl/l/2328153

Rob Jetten (d66) tweette :

Fractievergadering 2.0 over de aanpak van de coronacrisis. Het werk gaat natuurlijk door. Samen bereiden we onder andere het coronadebat van morgen voor. #coronavirus https://t.co/6txH2fB4r2

Rob Jetten (d66) retweette @svanweyenberg :

RT @svanweyenberg: Verstandig dat @AvHuffelen advies cie Donner opvolgt en zowel compensatie voor ‘vooringenomenheid’ als reparatie voor ‘alles of niets’ karakter kinderopvangtoeslag. Ook vergroot ze doelgroep: terugkijken tot start toeslagen (ipv max 5 jaar) en drempel €1.500 euro (ipv 10 dzd).

Rob Jetten (d66) retweette @Eelcodevos :

RT @Eelcodevos: RT @Eelcodevos: D66: Verbeter dienstregeling bij Dordrecht ad.nl/dordrecht/d66-…

Rob Jetten (d66) retweette @Menno_Snel :

RT @Menno_Snel: Vanavond zit ik aan tafel bij @pauwnl om te vertellen over het #Belastingplan2019. Ook zal ik aan de hand van de #Prinsjesdagtool vertellen wat er voor mensen verandert in hun portemonnee.

Rob Jetten (d66) retweette @D66 :

RT @D66: Heel goed dat we in Nederland zoveel energie uit wind op zee halen, maar het mag de natuur niet in de weg zitten. Dankzij @TjeerdD66 zorgt Nederland nu dat we meer rekening houden met de natuur bij de aanleg van windmolenparken in zee. Hij zag met eigen 👀 hoe dat gaat. 🐚⤵ https://t.co/6Xdyqo4g4s

Rob Jetten (d66) retweette @EmreHoog :

RT @EmreHoog: @D66 in Dordt! Gesprekken gehad met @d66monica & @RobJetten over leerlingenraden en hoe docenten de fundering zijn van onze maatschappij! https://t.co/lQykGu1dmS