Alle verwijderde tweets van politici

|Raadslid Amsterdamse VVD| Economische Zaken, Inburgering & Werk| HR @ scale- up| instragram: claire.martens

Dit kan een incomplete lijst zijn. Als je denkt dat we iemand missen, stuur ons de naam, land/provincie, politieke partij en positie die ze hebben of waar ze kandidaat voor zijn en uiteraard het Twitter account. Bedankt!

Claire Martens (onbekend) tweette :

Jaaa dans, dames DANS! #Feminism

Claire Martens (onbekend) beantwoordde @GianniNL :

@GianniNL DENK, met like van de politiek assistent van de wethouder

Claire Martens (onbekend) tweette :

Komt dat kapitalistische- werkgeversklimaat (zonder zekerheden) van Nederland toch goed uit hè? Vroeger noemde we dat links lullen- rechts vullen. Vandaag de dag noemen we dat hypocriet.

Claire Martens (onbekend) tweette :

Voor mensen die claimen te strijden tegen racisme en discriminatie vind ik het snelle oordeel over goed/fout, slechts op basis van de huidkleur van deze beelden, schokkend.

@kreuger_kevin @bartlvink @DonCeder Heren laten we even niet naïef doen. We denken toch niet echt dat hier een sterk onderbouwde reden achter zit?

Als je dat toch wilt reageren, lees dan eerst het stuk.

Claire Martens (onbekend) tweette :

‘Niks doen is volgens de VVD-politica geen optie, iedereen moet een beetje inschikken, Amsterdam er bovenop krijgen zou een gezamenlijk doel moeten zijn’. @telegraaf #Amsterdam @VVDAmsterdam https://t.co/uUz3CSJWVq

Claire Martens (onbekend) tweette :

‘Niks doen is volgens de VVD-politica geen optie’. #Amsterdam https://t.co/FSHtygFIY7

@lobodiablo3 Oh wat gek? We hebben afgelopen week een opiniestuk geschreven in het Parool hierover en, even tellen, 12 initiatieven voorgesteld om te voorkomen dat we de toerist terug krijgen die komt om enkel te blowen en schreeuwen. Wat bedoel je dat prefies?

Claire Martens (onbekend) tweette :

Hoorde net op de radio dat er mensen vanacht om 12 voor de ingang van de sportschool stonden. Op dat moment was ik mijn familiebak tiramisu aan het leegscheppen. #daargaatietsfout