Alle verwijderde tweets van politici

|Raadslid Amsterdamse VVD| Economische Zaken, Inburgering & Werk| Sjef HR @ scale- up|Het glas is halfvol| instragram: claire.martens

Dit kan een incomplete lijst zijn. Als je denkt dat we iemand missen, stuur ons de naam, land/provincie, politieke partij en positie die ze hebben of waar ze kandidaat voor zijn en uiteraard het Twitter account. Bedankt!

Claire Martens (onbekend) tweette :

Tuig van de richel. Trouwringen gestolen van graf in Den Haag telegraaf.nl/nieuws/1600074… via @Telegraaf

Claire Martens (onbekend) tweette :

Volgens mij is dit een hele gedreven een goede docente. Maar ze benoemde ook direct een groot probleem -docenten die het tonen van filmfragmenten laten afhangen van de lange tenen van ouders-. Vrijheid van meningsuiting bewaak je niet door emoties als graatmeter te gebruiken.

Claire Martens (onbekend) tweette :

Masculien en stoer. Vervang de legertruk voor een boot in de Amsterdamse grachten en opeens zijn al die gespierde, ontblote mannenlichaam “provocerend”. Joe.

Claire Martens (onbekend) tweette :

Goed nieuws. Minder blowtoeristen maar bezoekers die komen voor al ons moois, voor congressen, musea en restaurants. Vernieuwen maar met oog voor de ruim 60k banen. Bedrijfsleven: ‘Amsterdam mag niet langer stad van seks en drugs zijn’ | Het Parool parool.nl/amsterdam/bedr…

Claire Martens (onbekend) beantwoordde @BvdPijp :

@BvdPijp De “stoep volplempen” noemen we negens als enige oplossing. Ik vraag het college te onderzoeken welke plekke geschikt zouden kunnen zijn.

@mickjohan @ginnyranu Hi Mick, ik ben VVD politica en geen geld van huis uit. Vrijwilliger bij de dierenbescherming, mantelzorger. Zet mij elke dag in voor gelijke kansen en rechten. Je hoeft geen VVD fan te zijn, maar je doet nu waar je over klaagt.

Claire Martens (onbekend) tweette :

👇🏻 Door onze lokale ondernemers (tijdelijk)letterlijk meer ruimte te geven kunnen we. Amsterdammers verleiden om op een veilige manier hun Sinterklaas- en Kerstinkopen lokaal te doen. Hard nodig. #mkb #ondernemen @VVDAmsterdam

Claire Martens (onbekend) tweette :

Correctie, “Jouw” cultuur Mathijs. #happycomingoutday◽️‍◽

Claire Martens (onbekend) tweette :

Die boom is beeldspraak voor de van de realiteit losgezongen linkse elite. Waar ga ik die boom planten Jesse?Op mijn balkon? parkeerplaats? Door GL in Amsterdam kunnen we zelfs die niet meer betalen. Tip: stoppen met bepalen wat mensen in hun portomonee mogen overhouden.

Claire Martens (onbekend) tweette :

Een warm welkom aan de SGP namens de 21e eeuw. Ps. Go Paula Schot!telegraaf.nl/nieuws/3517649… via @Telegraaf