Alle verwijderde tweets van politici

Dit kan een incomplete lijst zijn. Als je denkt dat we iemand missen, stuur ons de naam, land/provincie, politieke partij en positie die ze hebben of waar ze kandidaat voor zijn en uiteraard het Twitter account. Bedankt!

Marieke (onbekend) beantwoordde @dashboardsucks :

@dashboardsucks @mevrouwadvocaat @RTLnieuws De mensen die tegen alles zijn snappen cijfers niet. Die zien alleen dat 51 en 49 procent bijna gelijk is dus maakt het volgens hen dus niet uit of je wel of niet gevaccineerd bent.

Marieke (onbekend) beantwoordde @GP_1978 :

@GP_1978 @Olav_Mol Volgens mij zag Max op zijn stuurtje iets anders als dat de vlaggers aangaven. Ik neem aan dat vlagger in het stuur overruled, maar dat er uitzonderingen zijn. Zoals, kon Max de vlagger hebben gezien als hij naar de auto die stilstond keek? En hoe Staat het echt in de regels?

Marieke (onbekend) beantwoordde @gossipfreak :
Marieke (onbekend) beantwoordde @deraamlikker :

@deraamlikker Ik kon je dus net niet indelen op Twitter, ik dacht dat je verwijderd was doorPolitie Rotterdam of zo. Heb je serieus je naam aangepast naar raamlikker.

Marieke (onbekend) tweette :

Het is zover mensen, na 2 keer de brascross te hbb en gereden ga ik nu voor het main event, in 2022 zal ik met #TheDykesOfHazard aan de start staan van de @24uursSolexrace in Heeswijk-Dinther! Ik heb er ongelooflijk veel zin in, maar zoek nog wel een trainer 😂 https://t.co/RY2Q9POvRc

Marieke (onbekend) beantwoordde @mevrouwadvocaat :

@mevrouwadvocaat @AhmedAarad Ik snap dit om veel redenen niet... Als hij verhuist naar een begaNe grond woning komt zijn woning toch vrij...

Marieke (onbekend) tweette :

Ik besefte me ineens, dat iedere vrouw een beetje Marilyn in zich heeft! Ze moeten alleen uitzoeken of het Monroe of Manson is... Ik heb duidelijk een beetje van beiden.

Mijn nieuwe levensmotto: Het kan dan wel een slecht idee zijn, dan betekend het nog niet dat het geen goeie avond word!

Marieke (onbekend) beantwoordde @_j3lena_ :

@_j3lena_ @SafaMote 500 is day rate...