Alle verwijderde tweets van politici

Vader, Raadslid PvdA Meierijstad, Financieel Manager, maar natuurlijk vooral ook mezelf

Dit kan een incomplete lijst zijn. Als je denkt dat we iemand missen, stuur ons de naam, land/provincie, politieke partij en positie die ze hebben of waar ze kandidaat voor zijn en uiteraard het Twitter account. Bedankt!

@BrinkRick85 Getekend, nu jullie nog

@TomKreling Klaar, af, uit.

RT @ZihniOzdil: Harde waarheid: ook diepgeworteld, onbewust antisemitisme speelt een rol in hoe @LodewijkA, de enige die met open vizier berouw toont, wordt gepakt. Ook door columnisten. Terwijl Rutte - die november nog aantoonbaar loog over de Toeslagenaffaire - bovenaan is in de peilingen.

Arie de Zwart (onbekend) tweette :

Kijk, dat is nog eens een mooi Vaderdag kado. @BeholdersDD https://t.co/UuYaN5NDDs

Arie de Zwart (onbekend) beantwoordde @RCompagne :

@RCompagne @GemMeierijstad En een toezegging aan @PvdAMeierijstad om te trachten tot een termijn van minimaal 25 jaar in plaats van 15 jaar te komen.

RT @kiekebosch: Je kunt koeien eiwit bijvoeren, je kunt ook de eiwitrijke klaver in de wei niet doodspuiten. Dan hoef je niet bij te voeren en niet te spuiten. Ik zie niet helemaal waarom boeren dat niet doen. En waarom de minister dat niet verplicht.

RT @wa_FortOranje: Met volgers in het hele land denk ik dat u goed kunt helpen met retweet. Vermist. #Savannah 14 jr. uit Bunschoten. rtlnieuws.nl/nederland/sava… https://t.co/x3ObUEYQws

RT @barrysmit: RT @barrysmit: Pijnlijk einde van het tijdperk-Rutte. Gelukkig voor hem zal hij zich er later niet veel van herinneren.

RT @VPROTegenlicht: Het aantal daklozen is verdubbeld, mensen met een baan slapen in hun auto. Hoe maken we volkshuisvesting great again? Kijk vanavond om 22:10 uur op NPO 2: 'Wonen buiten de box'. https://t.co/L1qg4vt0B8

Arie de Zwart (onbekend) tweette :

Vooruitlopend op de gemeentelijke samenwerking ook voor Tweede kamer verkiezingen samen gefolterd. @PvdA @PvdAMeierijstad @groenlinks @GLMeierijstad https://t.co/Y6puV27Ndl