Alle verwijderde tweets van politici

pvda

  • Heeft 14 leden
  • Verwijderde 2558 tweets

Dit kan een incomplete lijst zijn. Als je denkt dat we iemand missen, stuur ons de naam, land/provincie, politieke partij en positie die ze hebben of waar ze kandidaat voor zijn en uiteraard het Twitter account. Bedankt!

John Kerstens (pvda) beantwoordde @Dirkopa :

@Dirkopa @lorelei3112 @khadijaArib Formeel correct. Ze heeft een voorstel gedaan. Dat is ter plekke geaccepteerd en daarmee (aan-)genomen. Allemaal terug te kijken op Debat Direct.

John Kerstens (pvda) beantwoordde @Flippo1956 :

@Flippo1956 Doe er deze keer ook eens een argument bij. En verander gelijk je bio, ‘aardige man’.

John Kerstens (pvda) beantwoordde @Flippo1956 :

@Flippo1956 Doe er deze keer eens een argument bij.

John Kerstens (pvda) beantwoordde @Tonlegerstee :

@Tonlegerstee @RobertGlerum Onjuist dat door de oppositie niet volgens de regels zou zijn gehandeld. Na de aanvraag tot hoofdelijke stemming is door de voorzitter ‘een ander moment’ gezocht. Dat lag kort na de aanvraag, juist òmdat toen genoeg Kamerleden aanwezig waren. Een deel daarvan vertrok vervolgens.

Lodewijk Asscher (pvda) tweette :

Kabinet meldt nog even dat er “vanwege economische situatie” geen loonsverhoging komt voor zorgmedewerkers. Terwijl het voor cruciaal is dat we mensen voor de zorg behouden en waarderen Met @MarijnissenL en @jesseklaver doe ik wel voorstel voor #meerdanapplaus

John Kerstens (pvda) beantwoordde @Alisea4 :

@Alisea4 Dit lijkt een beetje op ‘Maar jij bent beginnen met terugslaan.’ Nooit zo sterk.

Henk Nijboer (pvda) tweette :

Zometeen naar Stedum en Tjuchem waar beide dorpen het heft in eigen hand hebben genomen om de aardbevingsellende te boven te komen.

John Kerstens (pvda) tweette :

Eerst ‘t een paar weken laten versloffen en weigeren om van je luchtbedje af te komen en dan de boel weer proberen te fiksen met ... een oproep. #datgaatmnietworden

John Kerstens (pvda) beantwoordde @nielsjacobs :

@nielsjacobs @albertheijn @Zorg_in_Actie Vreemde reactie. Deze week in nauw overleg met ikz-ouders de laatste hand gelegd aan de agenda van het rondetafelgesprek op 7 september terwijl we eerder al uitstel van inwerkingtreding van de nieuwe ‘handreiking’ hebben bewerkstelligd.