Alle verwijderde tweets van politici

Volksvertegenwoordiger namens de Partij van de Arbeid in de Tweede Kamer (en daarbuiten). Woordvoerder Zorg en Defensie. Oud-voorzitter FNV Bouw. Jurist.

Dit kan een incomplete lijst zijn. Als je denkt dat we iemand missen, stuur ons de naam, land/provincie, politieke partij en positie die ze hebben of waar ze kandidaat voor zijn en uiteraard het Twitter account. Bedankt!

John Kerstens (pvda) beantwoordde @Dirkopa :

@Dirkopa @lorelei3112 @khadijaArib Formeel correct. Ze heeft een voorstel gedaan. Dat is ter plekke geaccepteerd en daarmee (aan-)genomen. Allemaal terug te kijken op Debat Direct.

John Kerstens (pvda) beantwoordde @Flippo1956 :

@Flippo1956 Doe er deze keer ook eens een argument bij. En verander gelijk je bio, ‘aardige man’.

John Kerstens (pvda) beantwoordde @Flippo1956 :

@Flippo1956 Doe er deze keer eens een argument bij.

John Kerstens (pvda) beantwoordde @Tonlegerstee :

@Tonlegerstee @RobertGlerum Onjuist dat door de oppositie niet volgens de regels zou zijn gehandeld. Na de aanvraag tot hoofdelijke stemming is door de voorzitter ‘een ander moment’ gezocht. Dat lag kort na de aanvraag, juist òmdat toen genoeg Kamerleden aanwezig waren. Een deel daarvan vertrok vervolgens.

John Kerstens (pvda) beantwoordde @Alisea4 :

@Alisea4 Dit lijkt een beetje op ‘Maar jij bent beginnen met terugslaan.’ Nooit zo sterk.

John Kerstens (pvda) tweette :

Eerst ‘t een paar weken laten versloffen en weigeren om van je luchtbedje af te komen en dan de boel weer proberen te fiksen met ... een oproep. #datgaatmnietworden

John Kerstens (pvda) beantwoordde @nielsjacobs :

@nielsjacobs @albertheijn @Zorg_in_Actie Vreemde reactie. Deze week in nauw overleg met ikz-ouders de laatste hand gelegd aan de agenda van het rondetafelgesprek op 7 september terwijl we eerder al uitstel van inwerkingtreding van de nieuwe ‘handreiking’ hebben bewerkstelligd.

John Kerstens (pvda) tweette :

De helft van Nederland maakt zich grote zorgen, de andere helft viert feest. En het kabinet is op vakantie. Overigens is de woensdag waarover teletekst spreekt niet deze woensdag, maar woensdag 12 augustus. #corona https://t.co/YqHf6jRx4U

John Kerstens (pvda) tweette :

Fijne vakantie, dames en heren collega’s van CDA, CU, D66 en VVD! First things first. https://t.co/84EoBtLIsA