Alle verwijderde tweets van politici

Directeur van de NPV - zorg voor het leven. Lid van de Eerste Kamer voor de SGP.

Dit kan een incomplete lijst zijn. Als je denkt dat we iemand missen, stuur ons de naam, land/provincie, politieke partij en positie die ze hebben of waar ze kandidaat voor zijn en uiteraard het Twitter account. Bedankt!

RT @AJWTheology: Abortions reach a record high of 207,000 (that’s 5x the number who have died of Covid). There will be no eight minute videos of any of them, or toppled statues in response, but this is a grievous tragedy. theguardian.com/world/2020/jun…

RT @paullieverse: RT @paullieverse: Alleen al om hun inhoudelijk sterke #magazine wil je toch lid worden van @npvzorgnl https://t.co/yDDLCJv83T

RT @paullieverse: Veel mensen willen weten wat het besluit tot #orgaandonatie inhoudt om erover te beslissen, waartoe de nieuwe wet extra uitnodigt. Nu veel voorlichtingsavonden uitgesteld worden, is deze service van @npvzorgnl extra welkom.

RT @paullieverse: Zoekt u een spreker voor een thema-avond, jongerenavond, bezinningsbijeenkomst of gastles over een medisch-ethisch thema? Kijk rond op de website van @npvzorgnl npvzorg.nl/lezingen/ Zelf verzorg ik ook presentaties over diverse onderwerpen, zie paullieverse.nl

RT @paullieverse: Net als vorige jaren zal op 14 nov de #MarsvoorhetLeven plaatsvinden. Deze keer door een mars met een beperkt aantal mensen en daarnaast een interactieve livestream vanuit @nieuwspoort in Den Haag. Aan dat laatste zal ook ik als spreker deelnemen, zie schreeuwomleven.nl/marsvoorhetlev…

RT @paullieverse: “Er is geen sprake van verhulling, vindt de commissie. Het is duidelijk dat het platform zich inzet voor onbedoeld zwangere vrouwen én hun ongeboren kindje.”

RT @paullieverse: Niet alleen een schok voor Urk. Peter was een populaire huisarts, maar kende ik ook als een beminnelijk man, die zich inzette voor het Goede doel. Hij wordt niet alleen door zijn geliefden maar door heel veel anderen gemist.

RT @paullieverse: Geweldig, de inzet van vrijwilligers welke in coronatijd niet alleen extra nodig is maar ook lastiger te organiseren. Dank aan @npvzorgnl en de vele andere landelijke organisaties, zoals #Humanitas en @schuldhulpmaat en @HipHelpt en #Present en al hun lokale vertegenwoordigers.

RT @paullieverse: Leerzame dag over evenwichtig "Vaccinatiedebat in de Bibelbelt" met o.a. sterke bijdragen van #MartvanLieburg over de #geschiedenis (te lang voor de organisatie maar te kort om te gaan vervelen) en van @djhvandijk over de #actualiteit. Geheel via YouTube te volgen geweest.

RT @paullieverse: RT @paullieverse: Twee partijen - slechts twee - boven kritiek verheven voor wie dit belangrijke issues vindt.