Alle verwijderde tweets van politici

Dialoog, online en offline, co-creatie, innovatie in de zorg, gemeenteraad Groningen, VVD, getrouwd met Ymke, lieve dochters Rosa en Amber

Dit kan een incomplete lijst zijn. Als je denkt dat we iemand missen, stuur ons de naam, land/provincie, politieke partij en positie die ze hebben of waar ze kandidaat voor zijn en uiteraard het Twitter account. Bedankt!

Arno Rutte (vvd) retweette @Marcel_038 :

RT @Marcel_038: Goede service bij @Menzis als je een vraag stelt. Vlotte reacties! Top

Arno Rutte (vvd) beantwoordde @frankdmc :

@frankdmc Zeker. In veel gevallen wel. Het zorgt voor een divers en vaak innovatief zorgaanbod. Maar het is geen panacee voor alles. De marktwerking is terecht sterk gereguleerd en biedt verregaande ruimte voor noodzakelijk samenwerking. Het gaat om de balans en die verschilt per regio.

Arno Rutte (vvd) retweette @LamyaeA :

RT @LamyaeA: De rechter die geschiedenis schrijft in Suriname nrc.nl/nieuws/2018/12…

Arno Rutte (vvd) tweette :

Dit is zeer zorgwekkend! Zonder nieuwe #antibiotica dreigt een enorme gezondheidscrisis. #infectiepreventie

Arno Rutte (vvd) tweette :

In oktober was het prachtige Friese bedrijf Reducept met #slimmezorg voor #pijnbestrijding al finalist voor de Impact in Health Award van @Vintura, nu wint Reducept een zeer prestigieuze prijs van de Verenigde Naties. Gefeliciteerd!

Arno Rutte (vvd) tweette :

Wie beseft dat bij ongewijzigd beleid in 2040 het aantla #SEH bezoeken zal toenemen met 128% (!), ziet dat inzetten op #slimmezorg bitter noodzakelijk is. En de resultaten zijn indrukwekkend! Uiteraard gaat dat niet zonder goede #implementatie en #vernaderkracht!

Arno Rutte (vvd) retweette @EGNBG :

RT @EGNBG: De Martinitoren gaat verbouwen! Doe jij mee? We herstellen de toren in ere, met respect voor de historie. Bezoekers leren straks…

Arno Rutte (vvd) tweette :

Na de zeer beperkte stijging van 1 euro die @Menzis gisteren bekend maakte, vandaag het goede nieuws dat de #zorgpremie bij @VGZ zelfs met een euro dealt! Vooralsnog valt alleen @DSW_Zorg met +6 euro een beetje uit de toon. Daar was de premie in 2019 wellicht iets te scherp.

Arno Rutte (vvd) tweette :

#Zorgkosten verstoppen in de #belasting ontneemt #zorgverzekeraars van iedere prikkel om de kosten te remmen. Er is immers geen enkel verschil meer in premie. De kosten zullen sterk stijgen. Die rekening betalen we uiteindelijk allemaal.

Arno Rutte (vvd) tweette :

@Patiënten in Nederlandse #ziekenhuizen krijgen steeds meer informatie via #patiëntenportals. Hoe snel en hoe ver die ontwikkeling gaat, brengt @Nictiz zeer sprekend in beeld! hoeonlineisjouwziekenhuis.nl