Alle verwijderde tweets van politici

Daniel Koerhuis

Tweede Kamerlid Wonen en Bouwen @VVD. Man en vader van 4 kinderen. Hiervoor @Financien en @EU_Commission. Euro en Banking and Capital Markets Union.

Dit kan een incomplete lijst zijn. Als je denkt dat we iemand missen, stuur ons de naam, land/provincie, politieke partij en positie die ze hebben of waar ze kandidaat voor zijn en uiteraard het Twitter account. Bedankt!

Daniel Koerhuis (vvd) beantwoordde @LaurensIvens :

@LaurensIvens @isgoedhoor Beste @LaurensIvens. De feiten zijn dat jullie geen nieuwe koophuizen plannen. Jammer. Ik heb een poll gehouden en 77% is het niet eens met jullie. Misschien een idee dat jullie als linkse coalitiepartijen opnieuw om de tafel gaan zitten en toch nieuwe koophuizen gaan plannen? https://t.co/DApp2Nm0eQ

RT @danielkoerhuis: Koophuizen worden onbetaalbaar en huizenkopers worden de gemeente uitgejaagd. Wat moet de gemeente doen?

RT @ChrisWouterlood: Laten we niet langer om de hete brij heendraaien. Helemaal eens met @danielkoerhuis dat we meer huizen moeten bijbouwe…

Daniel Koerhuis (vvd) beantwoordde @vvdzevenaar :

@vvdzevenaar Volgende keer even laten weten! ☀️

Daniel Koerhuis (vvd) beantwoordde @isgoedhoor :

@isgoedhoor Als je een gewoon inkomen hebt, misschien even niet in A’dam willen wonen de komende, knetterlinkse 4 jaar? Je komt er alleen in of als je weinig verdient en sociaal mag huren, of als je veel verdient en het laatste, veel te dure koophuis kan kopen voor de bouwstop.

Daniel Koerhuis (vvd) beantwoordde @isgoedhoor :

@isgoedhoor Als je een gewoon inkomen hebt, misschien even niet in A’dam willen wonen de komende, knetterlinkse 4 jaar? Je komt er alleen in of als je weinig verdient en sociaal mag huren of als je veel verdient en kan kopen.

Daniel Koerhuis (vvd) beantwoordde @isgoedhoor :

@isgoedhoor Als je een gewoon inkomen hebt, misschien even niet in A’dam willen wonen de komende, knetterlinkse 4 jaar? Je komt er alleen in of als je heel weinig verdient en sociaal mag huren of als je heel veel verdient en kan kopen.

RT @De_Woonkeuken: De Woonkeuken op de agenda van de Tweede Kamer? 🧐 tweedekamer.nl/debat_en_vergahttps://t.co/4lSbHeylA3

Daniel Koerhuis (vvd) beantwoordde @Woningnieuws :

@Woningnieuws @Clemens_Mol @parool 25pct sociale huur of 24pct corporatie bezit?

Daniel Koerhuis (vvd) tweette :

Staatsrecht blijft mij verbazen. Om de Wet Kwaliteitsborging Bouwen door te pakken, wil de EK wachten op 30ledendebat van de TK. Dat kan 1,5 jaar duren. Eens kijken of en hoe we na het zomerreces dat sneller kunnen doen in een AO. Een veilig huis is belangrijk voor iedereen twitter.com/thomasvanbelze…